Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Vozić „Roštiljko“ sutra vozi mališane do Konjičkog i Aero kluba

U subotu, 11. septembra 2021. godine u periodu od 11 do 13 časova Grad Leskovac organizuje posetu Konjičkom i Aero klubu.

Za mališane koji će sa roditeljima provesti interesantno i sadržajno vreme, obezbeđen je prevoz do Konjičkog kluba specijalnim turističkim vozićem „Roštiljko“. Polazak je u 10.30 časova ispred Šop Đokićeve kuće. Broj mesta je ograničen, do 30, zato molimo sugrađane za razumevanje.

U cilju upoznavanja Konjičkog i Aero kluba mališanima će se približiti aktivnosti ovih klubova i pružiti mogućnost da se druže uz muziku, voće i da se oprobaju u veštinama puštanja zmajeva, kao i da se voze kočijama i druže sa plemenitim životinjama.

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.