Lebane Vesti

Završetak balon hale do kraja septembra

Završetak balon hale u Lebanu do kraja septembra, otvaranje je planirano na Dan opštine Lebane.

Lebane – Radovi na konačnom završetku balon hale u Lebanu tebalo bi da budu okončani do kraja septembra, kazao je za naš portal predsednik opštine Lebane Zoran Ilić.

Balon sala 003

„Dogovrena je dinamika radova na balon hali sa izvođačima, i sada se užurbano radi na konačnom završetku ovog objekta. Ako sve bude išlo po planu radovi bi trebalo da budu završeni do 30. septembra. Otvaranje balon hale planirano je za Dan opštine Lebane“ zaključuje u razgovoru za Info centar juga predsednik opštine Lebane Zoran Ilić.

Balon sala 001

Podsetimo balon hala u Lebanu se radi godinama, a poslednji put radovi na balon hali otvoreni su u jeku preizborne kampanja 11. aprila. Tadašnji predsednik opštine Goran Janjić istakao je prilikom otvaranja radova da će radovi biti završeni za 60 radnih dana, međutim sa radovima se ubrzo stalo iz nama nepoznatitih razloga. 
Balon hala dobiće potpuno novi izgled. Cirada će biti zamenjena pir panelima, dok će unutar sale biti izgrađene tribine kapaciteta oko 500 mesta. Ispred hale sagrađene su svlačionice i mokri čvorovi.
Projekat je izradila Direkcija za planiranje i izgradnju iz Lebana. Halu će koristiti svi sportski klubovi iz naše opštine.

Balon sala 002