Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

19. maja održava se izložba pasa u Lebanu

Peta nacionalna izložba pasa svih rasa CAC Lebane biće organizovana 19.maja. Izložba će biti održana na pomoćnom terenu FK Radan Lebane.

Na izložbi se mogu izlagati svi rasni psi koji imaju rodovnik izdat od inostranih kinoloških organizacija koje su priznate od Međunarodne organizacije (FCI). Ne mogu se izlagati: bolesni, slepi, gluvi psi, visoko skotne kuje, kao i kuje koje su u teranju. Psi koji ne poseduju potvrdu o vakcinaciji protiv besnila za 2017. godinu neće se pustiti u izložbeni prostor. Svaki pas se posebno prijavljuje na obrascu. Mole se vlasnici oštrih i pasa da obavezno prilikom izvođenja i uvođenja psa u izložbeni prostor psu stave zaštitnu korpu. Za sve štete koje učini pas odgovornost snosi isključivo vlasnik psa.

Takmičenje se organizuje prema razredima pasa i to:

a) Razred bebi(3-6 meseci)

b)Razred najmlađih(6-9 meseci)

c)Razred mladih(9-18 meseci)

d)Razred intermedia(15-24 meseci)

e)Razred zrelih(preko 15 meseci)

f)Razred radnih, prijavljuju se psi koji su pozitivno ocenjeni na utakmici nacionalnog šampiona(obavezno priložiti kopiju potvrde)

g)Razred šampiona, mogu se prijaviti psi koji imaju titulu nacionalnog šampiona(obavezno priložiti kopiju potvrde)

h)Razred veterana(preko 8 godina)

i)Parovi, kao par se mogu prijaviti dva psa različitog pola iste rase i varijeteta, a vlasništvo jednog vlasnika c+ocenjenog tog dana.

j)Grupa, kao grupa se mogu prijaviti 3 psa iste rase i varijeteta istih roditelja ili 5 i više pasa od iste ženke, pozitivno ocenjenih na dan izložbe.

Vlasnici pasa koji žele da njihovi psi učestvuju na izložbi upisninu mogu uplatiti na žiro račun društva br. : 205-180709-94, skeniranu uplatnicu poslati mejlom ili poštom na adresu kinološkog društva.

E-mail adresa: kdrlebane@gmail.com . Za sve detaljnije informacije vezano za uplatu, kontaktirajte organizatora. Visina upisnine pre izložbe je 1200.00 dinara, a na sam dan izložbe je 1400.00 dinara.

KRAJNJI ROK PRIJAVE JE 12.05.2018. Naknadne prijave neće se uzimati u obzir poručuju organizatori.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na sledeće brojeve telefona:

Dejan Cvetković  +381 643209344 zastupnik kinoloskog drustva

Olivera Pantović  +381 652030074 sekretar kinološkog društva

Aleksandar Ilić +381604260586