Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Sutra počinje fudbalski turnir za decu u Bošnjacu

I ove godine škola fudbala Jedinstvo iz Bošnjaca biće domaćin mladim fudbalerima za kategorije ciciban, mlađe i starijie petliće i pionire koji će se nadmetati na tradicionalnom Međunarodnom turniru u fudbalu.

Nekoliko godina unazad škola fudbala Jedisntvo okupi u Bošnjacu mlade fudbalske nade koji pokažu svoj, zavidan, fudbalski kvalitet, ističe Igor Mitić trener u školi fudbala Jedisntvo u Bošnjacu.

„I ove godine dolaze nam ekipe iz Bosne i Hercegovine NK Jedinstvo Gradačac i Trijumf Gradačac. Svoj dolazak i učestvovanje u svim kategorijama najavila je i ekipa Crvene Zvezde, aktuelni šampion države. Imaćemo i goste i našeg bližeg okriuženja iz Jablaničkog okruga ali i susednih okruga poptut ekipe Radnika iz Surdulice i Radničkog iz Niša.“ naglašava Igor Mitić.

Inače ovaj turnir svake godine okupi nekoliko stotina dece i iz godine u godinu okuplja veći broj ekipa što mu svakako daje na kvalitetu ističu organizatori.

Turnir se ove godine održava tri dana, 27., 28. i 29. avgusta na terenu FK Jedinstvo u Bošnjacu. Deca iz Bosne i Hervegovine su već stigla u Bošnjace, početak turnira zakazan je za sutra u 9 sati.