Bujanovac Jug Srbije Pčinjski okrug Vesti

Za saobraćaj otvorena deonica auto puta Donji Neradovac – Levosoje

JP „Putevi Srbije“ saopštilo je da pušten u saobraćaj novoizgrađen deo deonice u punom profilu autoputa u dužini od 6,6 km koji je sastavni deo projekta izgradnje autoputa E 75, Beograd – Niš – granica sa BJR Makedonija, deonice Donji Neradovac – Srpska kuća, dužine 0,7 km i Srpska kuća – Levosoje, dužine 5,9 km.

U sastavu deonice se nalazi i Petlja Bujanovac 1 koja omogućava direktni ulaz – izlaz u Bujanovac pored Bujanovačke Banje i pristup celokupnoj postojećoj mreži državnih i lokalnih puteva u zoni deonice autoputa. Takođe, nakon izlaska sa autoputa na petlji, i kretanja paralelnim alternativnim putem ka Vranju u dužini od 2,5 km, u mestu Davidovac, nalazi se skretanje za manastir Prohor Pčinjski. Svakako je potrebno pratiti postavljenu trajnu signalizaciju.

Kako su deo deonice i petlja Bujanovac 1 pušteni u saobraćaj tokom izvođenja preostalih radova, JP „Putevi Srbije“ apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i posebno budu oprezni u zoni radova na tom delu auto-puta.