Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

Aktiv žena Povereništva SNS-a u Lebanu danas prezentovao novi broj Informatora

Aktiv žena Povereništva SNS-a u Lebanu danas je u centru Lebana prezentovao novi broj Informatora. Najnoviji broj SNS Informatora donosi aktuelnosti u Srbiji koje su obeležile prethodni period poput taktičke vežbe na Peštaru, kao i predstavljanje naoružanja i vojne opreme u spomen parku Šumarice.

Važno mesto zauzima članak u kome se govori da je stabilna i jaka vojska stub naše države. Na stranicama lista zainteresovani mogu saznati i da su ujedinjenje crkve i države kao i njihov rast od velikog značaja. SNS Informator piše i o predsedniku Srbije Aleksandaru Vučiću koji je odlikovan ordenom Svetog Prohora Pčinjskog.

Velika pažnja posvećena je Vidovdanu kao najznačajnijem prazniku koji podseća na slavnu prošlost našeg naroda. Poseban deo lista zauzima uručenje Vidovdanskih odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama za doprinos u svim sverama života. Na sednici saveta bezbednosti, kako piše SNS Informator, predsednik Aleksandar Vučić je poslao snažnu poruku “Glavu gore ni Srbija ni srpski narod nisu osuđeni ni za šta“. U nastavku list donosi sve informacije o novim velikim investicijama, fabrikama i radnim mestima. Otvorena je nemačka fabrika Fišer u Jagodini, novi pogon fabrike Jumko u Rudnoj glavi, ali i fabrike u drugim gradovima Srbije, sa ukupno 16.835 novih radnih mesta.

infocentarjug.rs