Vesti

AMSS – Vozači OPREZ!!!

Auto-moto savez Srbije upozorio je vozače dabudu oprezni u toku vožnje, posebno na pojedinim putevima na kojima su zbog bujica prisutni nanosi zemlje i kamena po putu.

Prema trenutnim podacima, saobraćaj u našoj zemlji je umerenog intenziteta.

Na državnim putevima I i II reda u poplavljenim područjima centralne i zapadne Srbije saobraćaj se odvija bez zastoja, ali usporeno.

AMSS, takođe, navodi da je završeno ispumpavanje poplavljenog puta Lučani – Kratovska stena i da je saobraćaj od jutros normalizovan za sve kategorije vozila.

Zbog veće količine odrona zemlje i kamena zatvoren je državni put Čačak-Zeoke-Guča. Alternativni put je Čačak- Grab- Rogača Guča.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije RS, na našim

terminalima nema dužih zadržavanja putničkih vozila, osim na graničnom prelazu Kelebija, gde je vreme zadržavanja za putnička vozila na izlazu iz naše zemlje 60 min.

Prema informacijama JP „Putevi Srbije“, na deonicama na kojima su započeti radovi, režim saobraćaja je izmenjen i usporen, pa je savet vozačima da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, i da brzinu kretanja vozila prilagode uslovima na putu.