Lebane Vesti

Apel za racionalno korišćenje vode

Direktor JKP „Vodovod“, Dejan Kostić uputio je apel svim građanima Lebana da racionalnije koriste vodu u ovom letnjem periodu.

Lebane – „U „Vodovodu“ je za sada sve pod kontrolom, jer dok imamo sirovu vodu snabdevanje će biti stabilno. U slučaju ne predviđene situacije i stanje se menja“, ističe direktor JKP „Vodovod“ Lebane Dejan Kostić.
Dejan Kostić, direktor JKP „Vodovod“ Lebane
Iz ovog preduzeća potvrdili su da na postrojenju, ipak, postoji jedan kvar tehničke prirode, a da bi se utvrdio stepen oštećenja neophodno je isključiti vodu na jedan dan. Građani Lebana će o tome biti blagovremeno obavešteni. Takođe, najavljena je i akcija traženja i suzbijanja nelegalnih priključaka kao i nelegalnog korišćenja vode.
„Ovom prilikom pozivamo sve građane da redovno izmiriju svoja dugovanja. Takođe pozivamo ih da prijave sve nepravilnosti i anomalije u radu našeg preduzeća u odnosu sa potrošačima“, ističe Kostić.
Očekivanja ovog preduzeća su da se u najskorije vreme obezbede finansijska sredstva za završetak i puštanje u rad Crpne stanice i bunara u Ždeglovu.