Jug Srbije Medveđa Vesti

Arsić održao sastanak sa lokalnim privrednicima i preduzetnicima

U sali Skupštine opštine Medveđa danas je održan sastanak lokalnih privrednika i preduzetnika sa predsednikom opštine Medveđa Dr Nebojšom Arsićem i njegovim saradnicima iz Opštineske uprave i Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj. Sastanku je prisustvovao i Nikola Komšić iz Privredne komore Srbije a tema sastanka bio je aktuelni konkurs Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa za dodelu subvencija privrednim subjektima u privatnom vlasništvu u 2016. godini, kao i opšta pitanja vezana za privredu u Medveđi, uz izlaganje daljih planova, pitanja i predloge, kroz direktan razgovor sa predstavnicima privatnog sektora.

3
Predsednik opštine dr Nebojša Arsić obrazložio je ulogu lokalne samouprave u razvoju privatnog sektora, ponudio svu pomoć i podršku preduzetnicima iz okvira svojih nadležnosti i nadležnosti svojih službi.

2

„Konkurs Koordinacionog tela je otvoren do 30. septembra, pa još jednom pozivam preduzetnike i privrednike da prikupe potrebnu dokumentaciju i konkurišu za podsticajna sredstva“ – rekao je Nebojša Arsić, predsednik opštine Medveđa.