Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Asfaltirana ulica Kralja Petra u Togočevcu

Saradnici predsednika opštine Lebane obišli su danas ulica Kralja Petra koja je asfaltirana u selu Togočevce. Dužine ulice iznosi 830 metara, a vrednost radova u ovoj mesnoj zajednici je oko 11 miliona dinara. Novčana sredstva za asfaltiranje obezbedilo je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Opština Lebane.

Pomoćnik predsednika opštine Lebane Goran Lazarević podsetio je da je opština Lebane od Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede dobila 10 miliona dinara za uređenje putne infrastrukture i trenutno se asfaltira poslednja ulica iz ovog projekta.

   

„Ovaj put koji se danas radi spaja Togočevce i Vlase, odnosno opštinu Lebane sa Leskovcem. Lokalnom stanovnišvu je asfalat od velikog značaja, jer će im olakšati prevoz poljoprivrednih proizvoda, a donekle i samu proizvodnju, odnosno odlazak do svojih parcela“ rekao je Lazarević.

   

Ukupna dužina puta po ovom projektu u tri mesne zajednice je 1,4 kilometara za šta je izdvojeno 18,6 miliona dinara. U Togočevcu je u prethodnom periodu asfaltirano više ulica, odrađena je sanacija kolovaza od ulaza u selo, kao i sam centar. Do danas je uloženo oko 13,4 miliona dinara u putnu infrastrukturu.

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.