Leskovac Vesti

Asfaltirana ulica u naselju Dubočica

Završeni su radovi na asfaltiranju dela saobraćajnice u ulici Dubočica u Mesnoj zajednici „Rade Žunić“, objavljeno je na zvaničmom gradskom sajtu.

Leskovac – U ovu investiciju uloženo je preko Direkcije za urbanizam i izgradnju 18 miliona dinara, a radovi su bili povereni firma „Trejs PZP“ i „Elba“ iz Vranja. Radovi su izvedeni na osnovu Rešenja o odobrenju za izgradnju i na osnovu Glavnog projekta za izgradnju saobraćajnica u ulici Dubočica sa pratećom infrastrukturom.

Ulica Dubocica 02

Ovim ugovorom bila je predviđena izgradnja dela saobraćajnice, izgradnja vodovodne mreže i rekonstrukcija uličnog osvetljenja u ulici Dubočica, od Trgovinsko-ugostiteljske škole do Devete ulice. Ukupna dužina saobraćajnice je 314 metara, a širina 10. Vodovodna mreža je predviđena od polietilena, prečnika 225milimetara. Takođe, izvedeni su radovi i na izradi veza za kućne priključke od ulične mreže do regulacije.

Ulica Dubocica 01

Asfaltiranje ove saobraćajnice bilo je naročito značajno zbog blizine dveju škola: OŠ „Trajko Stamenković“ i Trgovinsko-ugostiteljske škole, navodi sajt grada Leskovca.