Lebane Vesti

BIOSKOP 8D u Lebanu do nedelje

NOVI 8D BIOSKOP u centru Lebana, ispred Doma kulture, uvešće vas u potpuno nesvakidašnji doživljaj filma, u svet virtuelne realnosti! Uživajte u filmovima sa specijalnim efektima – kiša, vetar, sneg, dodir, mirisi, i još mnogo drugih – i otkrijte nove dimenzije stvarnosti!

Nova tehnologija 8D bioskopa uvodi vas u svet virtuelne stvarnosti!  Nova generacija 8D BIOSKOPA uvešće vas u potpuno novi doživljaj filma, u svet virtuelne stvarnosti! Tehnologija 8D (osam dimenzija) omogućava emitovanje filmova sa specijalnim efektima – kiša, vetar, sneg, mirisi, toplota i još mnogo drugih – koji se kombinuju u toku projekcije. Sedišta u ovom bioskopu su mobilna, sa dodatnim spravama koje stvaraju taktilne efekte i vibracije i simuliraju pokrete, te čine da gledaoci dožive senzacionalno iskustvo putovanja kroz trodimenzionalni prostor i kontakt sa svime što se u filmu pojavljuje.

Filmovi koji se emituju u 8D BIOSKOPU su kratke forme, do 10 minuta, najrazličitijih sadržaja – od edukativnih do zabavno-avanturističkih, koji privlače sve generacije gledalaca.

BIOSKOP 8D pruža najviši stepen avanturizma, u skladu sa modernim tehnološkim dostignućima a u Lebanu će biti do nedelje. Cena ulaznice je 150 dinara.