Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

Bogdanović: Budžet opštine Lebane likvidan (VIDEO)

U skupštinskoj sali danas je održana 6. sednica Opštinskog veća. Na dnevnom redu našlo se 26 tačaka, koje su i jednoglasno usvojene.

Prva tačka dnevnog reda bila je razmatranje Predloga odluke o trećoj izmeni i dopuni odluke o budžetu opštine za 2020. godinu, druga tačka, i jedna od bitnijih, razmatranje Predloga odluke o budžetu opštine Lebane za 2021. godinu koju je veće jednoglasno usvojilo i koja će biti prosleđena Skupštini na dalje odlučivanje i razmatranje.

 

Na dnevnom redu našle su se i tačke razmatranje Predloga Programa poslovanja i subvencionisanja JP Lebane, JKP Veterinarska stanica, JKP Vodovod, JKP Komunalac, JKP Imovina, razmatranje predloga programa rada za 2021. godinu Turističke organizacije, Biblioteke, Doma kulture Radan, Centra za socijalni rad i Sportskog centra Lebane.

Takođe razmatran je zahtev Gimnazije Lebane za davanjem saglasnosti za vraćanje starog naziva ove školske ustanove na Gimnazija – Stojan Ljubić.

Opštinski većnici jednoglasno su usvojili Predlog pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u JKP Vodovod Lebane.

Ceo snimak današnjeg zasedanja Opštinskog veća možete pogledati od 21 sat na kanalu Info centra.

 

infocentarjug.rs