Bojnik Vesti

BOJNIK: Danas humanitarna prodajna izložba učenika OŠ „Stojan Ljubić“ iz Kosančića u holu Doma kulture u Bojniku

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima, učenici OŠ „Stojan Ljubić“ u Kosančiću sa svojim učiteljima i nastavnicima organizovali su niz prigodnih aktivnosti. Školski hor, na čelu sa nastavnikom Ivicom Stojanovićem i uz aktivno učešće nastavnika i učitelja, pripremio je Novogodišnji koncert koji će se održati 26. decembra u Domu kulture u Bojniku kao poklon učenicima OŠ „Stanimir Veljković Zele“.

U školi će se tradicionalna novogodišnja priredba za učenike i roditelje sa bogatom novogodišnjom lutrijom održati 31. decembra.

Pažnju zaslužuje i humanitarna prodajna izložba unikatnih novogodišnjih i božićnih aranžmana i ukrasa. U veselom pretprazničnom raspoloženju, učitelji Danijela Stojanović i Grujica Grujić, i veroučiteljica Marina Milovanović održali su veći broj radionica na kojima su učenici veronauke pokazali svoje veštine prilikom izrade dekoracija.

Svojom humanošću i timskim radom, ovi učenici su pokazali solidarnost sa svojim drugovima slabijeg materijalnog stanja, jer će se deo sredstava utrošiti na finansiranje njihovog odlaska na ekskurziju.

Humanitarna prodajna izložba će biti održana u sredu, 26. decembra u holu Doma kulture u Bojniku, kao i 31. decembra u holu matične škole u Kosančiću.

Učenici i kolektiv OŠ „Stojan Ljubić“ žele vam srećne novogodišnje i božićne praznike!

(Kraj)