Bojnik Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Srbija Vesti

Bojnik: Javni poziv za dostavljanje predloga kandidata za dodelu Oktobarske nagrade

Predsednik Skupštine opštine Bojnik objavio je Javni poziv za dostavljanje predloga kandidata za dodelu Oktobarske nagrade. Oktobarska nagrada dodeljuje se fizičkim i pravnim licima povodom 7. oktobra Dana opštine Bojnik za životno delo, pojedinačna i zajednička dostignuća u razvoju privrede, društva, za značajna dostignuća u nauci, kulturi, umetnosti i drugim oblastima i za afirmaciju opštine Bojnik.

Zahvalnica se dodeljuje fizičkim i pravnim licima takođe povodom 7. oktobra Dana opštine Bojnik za zapažene rezultate u privrednim i društvenim oblastima, ostvarene rezultate na sportskim i drugim takmičenjima, za humanitarni rad i aktivnosti humanitarnog značaja, kao i promovisanje opštine Bojnik.

Sportsko priznanje može se dodeliti sportisti pojedincu bez obzira na kategoriju pioniru, kadetu, junioru i senioru bez obzira na pol, odnosno sportskom radniku uz uslov da ima prebivalište na teritoriji opštine Bojnik, kao i najuspešnijem sportskom kolektivu iz Bojnika i to za postignute značajne, odnosno vrhunske rezultate u prethodnoj godini.

Predloge mogu dostavljati ustanove, javna preduzeća, privredna društva, organizacije čiji je osnivač opština Bojnik, mesne zajednice i udruženja građana.

Svi predlozi se dostavljaju u pisanoj formi sa obrazloženjem preko Pisarnice Opštinske uprave ili poštom na adresu :Trg slobode 2-4, 16205 Bojnik, najkasnije do 23. septembra.

 

Info centar juga