Bojnik Jug Srbije Vesti

Bojnik – Potpisan ugovor za izgradnju vodovodne mreže u Gornjem Brijanju

Opština Bojnik danas je svečano potpisala ugovor sa Invest produktom iz Lebana izvođačem radova na izgradnji vodovodne mreže u Gornjem Brijanju.

Predsednik opštine Bojnik Nebojša Nenadović je realizaciju ovog projekta najavio gostujući na televiziji 4S u prednovogodišnjoj emisiji  „Otvoreno o svemu“.

Ukupna vrednost radova je 11.557.000 dinara a ukupna dužina vodovodne mreže koja će biti izgrađena u ovoj mesnoj zajednici je oko 3.500 metara.

„Želeo bih da istaknem da ova investicija, od 11.557.000,00 dinara, je zajednička sa Evropskim progresom, gde je učešće naše opštine 10 posto. Rok za završetak ovih radova je 120 kalendarskih dana a radovi bi trebali da počnu oko 20. januara, ako vremenski uslovi to budu dozvolili. Ovaj projekat je jako bitan za sve meštane u Gornjem Brijanju“ – rekao je Nenadović za Tv 4S.

Zdravu pijaću vodu dobiće oko 200 domaćinstva u Gornjem Brijanju a u planu je da tokom 2017. godine vodu, na teritoriji opštine Bojnik, dobiju i tri veće Mesne zajednice: Kamenica, Gornje i Donje Konjuvce kao i dve manje, Ćukovac i Granica.

 

Izvor: Tv 4S