Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Leskovac Sport Srbija Vesti

Bokser lebanskog BK Radan Sava Mitić boksuje za Partizan u prvu superligu 28. decembra, direktan prenos na televiziji Arena Fight

Leskovčanin Sava Mitić još jedan je dokaza da se u bokserskom klubu Radan Lebane radi punom parom i da je prioritet kluba stvaranje šampiona. Mitić, brani boje lebanskog bokserskog kluba Radan od samog početka jer je kako i sam kaže prepoznao ozbiljnost rada trenera Darka Stankovića.

„Mitić je bokser za velike domete, ja kao njegov trener i veliki prijatelj to često kažem. On je školovan bokser koji ima sve što jednom bokseru treba, jedino mu manjkaju godine za ozbiljne mečeve jer ima 17 godina a već je dobio poziv da boksuje sa najboljim bokserima u Srbiji, u seniorskoj konkurenciji. Čelni ljudi iz BK Partizan, prvenstveno prvi trener Mane Marceta uvrstio je Savu Mitića u prvi tim Partizana da za njih boksuje prvu super ligu, što je velika čast i uspeh. Ja kao trener i neko ko se brine o Savinoj karijeri srećan sam i ponosan za ovako veliki iskorak baš zato jer i pored toga što sam njegov trener dobrim delom sam i učestvovao u njegovom odrastanju jer je prve bokserske korake napravio pored mene kada smo bili klubski drugovi i boksovali za bokserski klub Dubočica iz Leskovca“- kaže za Info centar Darko Stanković, trener Bokserskog kluba Radan Lebane.

Sava Mitić je bazične pripreme i prvi deo specifičnih bokserskih priprema odradio sa svojim trenerom u matičnom bokserskom klubu Radan a završni deo priprema u profi kampu CHIP u Beogradu sa legendarnim trenerom Ljubišom Ignjatovićem Cupom.

Prvo kolo super lige za Partizan biće održano 28. decembra ove godine, i to derbi protiv Crvene Zvezde. Direktan prenos na televiziji Arena Fight sa početkom od 18 sati