Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Politika Srbija Vesti

Boško Obradović, posle Leskovca, i u Lebanu u predizbornoj kampanji ali bez konferencije za novinare

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović danas je u okviru predizborne kampanje, koju je pre dva dana najavio u Leskovcu, prisustvovao skupu i šetnji u centru Lebana, čiji je cilj, kako je i sam rekao u svom govoru, podrška porodici i porodičnim vrednostima. Obradovića je u centru Lebana dočekalo pedesetak simpatizera iz Leskovca, Medveđe, Bojnika i Lebana.

„Ovo je danas treći dan naše posete jugu i Jablaničkom okrugu, gde razgovaramo sa svima vama u našoj predizbornoj kampanji pod sloganom „Od porodice do porodice“ i želimo da sa vama provedemo neko vreme, da sa vama razgovaramo, kao što smo radili prethodna dva dana u Leskovcu obilazeći sve centralne ulice, sve kafiće i restorane, sva leskovačka sela do kojih smo stigli i u direktnom razgovoru sa građanima predstavljajući naš program. Danas režim i njegovi režimski mediji umeju da kažu da mi iz opozicije ništa ne radimo, da nas nigde nema, da nemamo program i da nam je jedini program da kritikujemo Vučića, što je naravno laž kao i sve ono drugo što možemo da čujemo sa njihovih medija. Evo nas svaki dan među vama, na terenu, u narodu i mi se ničega i nikoga ne bojimo a ni krijemo. Mi upravo želimo da čujemo šta su vaši problemi, šta vas tišti, kako živi jug Srbije, kakvo je stanje u Jablaničkom okrugu? Kako je u Medveđi, u kojoj smo bili pre sat vremena a kako u Lebanu i svakom drugom mestu prelepe zemlje Srbije koju nam je Bog dao? Program Srpskog pokreta Dveri nije samo smena vlasti, već kompletnog korumpiranog sistema koji ovde traje tri decenije. Ovde su se mnoge vlasti menjale u poslednji 30 godina ali je sistem ostajao isti i zato je naš program da radimo sve suprotno od ove vlasti“ – rekao je predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović okupljenima ispred novootvorene kancelarije.

Obradović je naglasio da je ovo druga u nizu porodičnih šetnji koje će biti organizovane u Srbiji, da predstavlja početak predizborne kampanje i najavio veliki završni skup u Beogradu na Svetski dan porodice 15. maja.

Inače, redakciji portala Info centar juga, 20. aprila upućen je telefonski poziv i tada nam je saopšteno da nam je dolazak ispred kancelarije Dveri u Lebanu, kada je planiran dolazak Boška Obradović, strogo zabranjen. Nakon telefonskog poziva, sa istog broja, u 17:05 minuta, na redakcijski broj stigla je i sms poruka koja glasi: „A kako rekoh, nema pristupa 10. maja na otvaranju kancelarije Dveri“.

Konferencija za medije u Lebanu danas nije održana, te smo ostali uskraćeni za mnoge odgovore. Zašto nam je dolazak bio zabranjen? Ko će zastupati Dveri u Lebanu, da li je to lice koje se na društvenim mrežama predstavlja kao predsednik OO Dveri, a i ukoliko jeste zašto nije predstavljen kako bi se obratio prisutnima, ili je pak u pitanju govornik sa današnjeg skupa Miki Radosavljević, koji se do juče kleo u Dragana Markovića Palmu a danas srdačno dočekao Boška Obradovića? Zašto se danas prisutnim pojedincima služilo alkoholno piće obzirom da je cilj skupa podrška porodici i porodičnim vrednostima? Prilikom predstavljanja programa Dveri na današnjem skupu, rečeno je da nema mesta za one koji su 30 godina unazad na vlasti, da li ima takvih u OO Dveri u Lebanu? Da li program Srpskog pokreta Dveri podržava ljude koji iza sebe imaju razna krivična dela? Kako je protekla poseta u Medveđi, obzirom da je predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović rekao da dolazi iz posete toj opštini i kako komentariše to što je sin aktivnog simpatizera OO Dveri u Medveđi vrlo aktivan član Srpske napredne stranke, a prema nezvaničnim informacijama i jedan od kandidata za direktora Turističke organizacije u Medveđi, i kome, u ovom slučaju, treba verovati, ocu ili sinu? I još neka pitanja….

 

infocentarjug.rs