Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Sijarinska banja Srbija Vesti

Bratstvo Hilandara i kompanija CarGo osnovcima iz Medveđe uručili Božićne paketiće

Danas su opštinu Medveđa posetili predstavnici bratstva sa Hilandara i kompanije CarGo a povod za njihovu posetu bila je podela Božićnih paketića za sve osnovce sa teritorije ove opštine.

Prilikom današnje posete donirali su preko 350 paketića za učenike Osnovne škole „Gornja Jablanica“.


Sastanak je održan u kabinetu predsednika opštine Medveđa, dr Nebojše Arsića, i tom prilikom su uručene zahvalnice predstavniku kompanije CarGo Aleksandru Vučiću, za pomoć i brigu o deci opštine Medveđa, i Milošu Stojkoviću predstavniku bratstva sa Hilandara za nesebičan doprinos i brigu o deci i omladini opštine Medveđa.

Predsednik opštine Medveđa, Nebojša Arsić i direktorica OŠ „Gornja Jablanica“, Slavica Đonić zahvalili su se na darovima i blagoslovu bratstva sa Hilandara koji su ovom prilikom poklonili učenicima škole slatke paketiće u čast praznicima. „Zahvaljujemo dobrim ljudima uz želju da se u zdravlju i u buduće viđamo“- istakao je predsednik opštine.

 

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.