Bojnik Jug Srbije Sport Srbija Vesti

ČESTITAMO Bojničani prvaci Srbije u malom fudbalu

Bojnička ekipa Osnovne škole „Stanimir Veljković Zele“predvođena profesorom Dejanom Davidovićem ubedljivo je trijumfovala na finalnom takmičenju Republičkog prvenstva u malom fudbalu održanom u Karatašu kod Kladova.
„Na takmičenju, koje je održano u sportskom centru Karataš kod Kladova, je učestvovalo 8 ekipa iz cele Srbije, naša ekipa iz Bojnika je pokazala svoje kvalitete i osvojila prvo mesto na Republičkom takmičenju u malom fudbalu, tako da smo doneli zlato našem Bojniku. U samom centru smo imali veličanstveni doček. Tu su bili đaci sa roditeljima, prosvetni radnici, trubači i naši sugrađani, zaista smo svi bili jako iznenađeni jer ovakav doček nismo očekivali“ – kazao je profesor Dejan Davidović.
Zlatne fudbaler iz Bojnika sutra će, u svom kabinetu, primiti predsednik opštine Bojnik Nebojša Nenadović.
„Zaista smo ponosni na našu decu, to je naša prva muška ekipa koja je osvojila zlato. Zlatne medalje su nam do sada u Bojnik donosile devojčice a sada su zlato osvojili i naši dečaci. Verujte, ovo je jako veliki uspeh za našu decu, našu školu jer je ekipa iz Bojnika ponela titulu prvaka u Srbiji, u malom fudbalu. Dočekali smo ih kako dolikuje jer su oni to zaista i zaslužili. Iskoristila bih priliku da se zahvalim predsedniku opštine Nebojši Nenadoviću i lokalnom rukovodstvu opštine Bojnik koji su obezbedili novčana sredstva za odlazak na ovo takmičenje“ – kazala je za naš portal Rada Krstić, direktor škole „Stanimir Veljković Zele“ u Bojniku.
(ICJ)