Medveđa Sport Vesti

ČESTITAMO Fudbaleri FK "Jablanica" prvaci Jablaničke okružne lige

Promocija prvaka Jablaničke okružne lige FK Jablanica iz Medveđe i uručenje pehara proslavljeno je utakmicom sa FK Kumarevo, koju su domaćini dobili rezultatom 10:1, u prisustvu brojnih gostiju Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga i lokalne samouprave. Pehar prvaku, odnosno kapitenu FK Jablanice Stefanu Rajičeviću, uručio je predsednik FS JO Dragan Stoiljković, koji je poželeo fudbalerima i upravi kluba mnogo dobrih rezultata u Zoni jug.

Predaji pehara prisustvovali su i predsednik stučne stukovne organizacije fudbalskih sudija Jablaničkog okruga Vladimir Đuričić i generalni Sekretar FSJO Dušan Petković a sve to uz prisustvo prvog čoveka opštine Medveđa Nebojše Arsića.

Predsednik kluba Tomislav Arsić, koji se zajedno sa trenerom i igračima zaslužno izborio za takmičenje u Zoni jug naredne sezone, kaže da će se pauza iskoristiti za još bolju organizaciju.

“Pauzu ćemo iskoristiti da dovedemo nekoliko pojačanja ali će kostur tima ostati isti koji je izborio plasman u viši rang takmičenja. U Zoni očekujem plasman u gornjem delu prvenstva”, optimista je predsednik Nebojša Arsić koji ocenjuje da je ovaj uspeh postignut maksimalnim zalaganjem celog tima.

“Dolaskom za predsednika kluba zacrtao sam i ostvario plasman u viši rang takmičenja. Uz igrače, najveće zasluge ima trener Boban Đorđević i ja kao predsednik, dok je Uprava kluba bila samo na papiru. Prvenstvo i Kup takmičenje je bilo izuzetno naporno, odigrali smo oko 40 utakmica zvaničnih i nije baš bilo lako stići prvi na jer ima dosta kvalitenih ekipa u ovom rangu takmičenja”, istakao je Tomislav Arsić.

Utakimca 33. kola Jablaničke okružne lige u Medveđi poslužila je ujedno rukovodstvu Fudblaskog saveza Jablaničkog okruga da zvanično kolo pre kraja promoviše prvaka za takmičarsku 2016/17. godinu na čelu sa neumornim predsednikom kluba Arsićem i šefom stručnog štaba Bobanom Đorđevićem. Fudbaleri Jablanice ove godine bili su finalsisti Kupa Jablaničkog okruga gde su na terenu u Mrštanu poraženi od Srpskoligaša Moravac – Oriona.


Protivnik na promociji u Medveđi FK Kumarevo, bio je, mora se priznati, nedorastao za šampiona iz Medveđe. Kumarevčani su doputovali sa 10 igrača. Polovinom drugog dela igre su dvojica napustila teren, ali su domaćini odigrali korektno, uz podsećanje na poraz od jesenas u Kumarevu i preoštru igru domaćina na toj utakmici.

Fubaleri koji su zasluženo izborili plasman u Zoni jug:

Golmani: Aleksaandar Stanković i Stefan Mitrović.
Igrači: David Ibraimović, Nenad Mladenović, Ferid Zaimi, Miroslav Maksimović, Sekule Janković, Miljan Palević, Marko Stošić, Nenad Ademović, Marko Ivanović, Stefan Rajčević, Marko Marinković, Šepnd Sahiti, Nikola Stoiljković, Aleksanar Gavrilović i Marko Kostić.

Izvor:TOM

FOTO:

(ICJ)