Bojnik Vesti

Četvrto veče Bojničkog kulturnog leta

Večeras je pred publikom u Bojniku svoj nastup održao Ljubomir Perućica.

Bojnik – Četvrte večeri Bojničkog leta svoj nastup su imali trubači Damira Ametovića, koji su dobro zagrejali publiku u sali doma kulture u ovom mestu, gde je zbog kiše održan program kultrunog leta. Svojim programom ovaj trubački orkestar je još jednom dokazao da su trubači pravi brend pustorečkog kraja.

Bojnicko leto 4 004 Bojnicko leto 4 003 Bojnicko leto 4 001

Nakon trubačkog programa u punoj sali doma kulture u Bojniku svoj nastup je održalo KUD Sevdah iz Vranja. Igrama iz cele Srbije ovo kulturno umetničko društvo je napravilo odličnu atmosferu. Društvo postoji od davne 1965. godine kada je počelo sa radom i neguje i čuva igre i pesme kako iz Vranja takao i iz čitave Srbije.

Bojnicko leto 4 010 Bojnicko leto 4 011 Bojnicko leto 4 012

Tačno u 22 sata svoj nastup je počeo Ljubomir Perućica. On se najpre zahvalio predsedniku opštine Nebojši Nenadoviću na odličnoj organizaciji, ali i besprekornom gostoprimstvu. Inače da dodamo da su novinari od strane rukovodstva opštine Bojnik Nebojše Nenadovića, zamenika predsednika Dejana Stojanovića i direktora TO Danila Krivokapića maksimalno ispoštovani i omogućeni su im odlični uslovi za rad i iveštavanje sa ove manifestacije.

Bojnicko leto 4 002 Bojnicko leto 4 006 Bojnicko leto 4 008 Bojnicko leto 4 007 Bojnicko leto 4 009