COVID-19 Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

Članovi lebanskog Štaba za vanredne situacije danas podelili maske u 8 mesnih zajednica, sutra nastavak

Članovi Štaba za vanredne situacije opštine Lebane u okviru preventivnih mera od pojave i širenja koronavirusa, nastavili su danas sa podelom maski za sve privredne subjekte i trgovinske radnje. Maske su danas podeljene u sledećim mesnim zajednicama: Šumane, Popovce, Grgurovce, Ždeglovo, Bošnjace, Cekavica, Togočevce i Ćenovac.

Komandant Štaba za vanredne situacije opštine Lebane Ivan Bogdanović najavio je ovu akciju i za sutra u mesnim zajednicama Pertate i Prekopčelica i kazao da su danas podeljene maske crvene boje u znak zahvalnosti našoj braći iz Kine.

Bogdanović još jednom obaveštava građane starije od 65 godina, koji se nalaze u izolaciji u svojim domaćinstvima, a potrebna im je pomoć za dostavu namirnica ili bilo koja druga informacija, da se jave Opštinskom kol centru na telefone 016/ 843-071 i 016/ 268-223 do 16 sati i  064/852-98-77 koji je dostupan 24 sata.

Volonteri Opštinskog kol centra u Lebanu radiće u dve smene sa ciljem da u što bržem roku odgovore na zahteve, daju sugrađanima tražene informacije i dostave neophodne životne namirnice.

ICJ – Podela maske, Šumane, Popovce, Grgurovce
ICJ – Cekavica, Bošnjace, Togočevce…

Info centar juga