Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Sijarinska banja Vesti

Crnohumorna predstava ”Zvrčak” Novogodišnji poklon građanima Medveđe

Pozorišna produkcija opštine Krupanj na čelu sa predsednikom opštine, glumcem po profesiji, Ivanom Isailovićem u saradnji sa opštinom Medveđom, poklonila je građanima opštine Medveđa pozorišnu predstavu “Zvrčak”. Isailović se zahvalio na gostoprimstvu i kazao da će opštine Krupanj i Medveđa raditi na tome da se pobratime, a za početak predložio druženje kroz prijateljsku utakmicu košarkaša njihovog i našeg tima.

Predsednik opštine Medveđa dr Nebojša Arsić pozdravio je publiku koja je došla da pogleda poslednju predstavu u staroj godini, koju je opština na dar poklonila svim građanima opštine Medveđe.

“Obzirom da smo sagledali potrebe svih naših meštana, i ne baš zavidne materijalne situacije u kojoj se nalaze, odlučili smo da organizovani doček na trgu ove godine otkažemo. Kao vodilja u donošenju te odluke prioritet su bila naša deca sa posebnim potrebama, zatim socijalno ugroženi a onda i svi ostali. Zato smo novac namenjen u budžetu za doček opredelili za sve naše građane. Nema nedelje da se u Kulturnom centru ne održi neki događaj kulturnog sadržaja, bilo kroz manifestacije Turističke organizacije opštine Medveđa, predstave ili kulturnih i tradicionalnih okupljanja“ – rekao je Arsić

U režiji našeg poznatog glumca, Ivana Bekjareva komedija “Zvrčak” je u opštini Medveđa odigrana u velikoj sali Kulturnog centra. Glumački tandem, Branko Janković (široj javnosti poznat po ulogama u serijama Vojna akademija i Sinđelići) i Žarko Stepanov (Senke nad Balkanom, Istine i laži) su prepunu salu Kulturnog centra nasmejali do suza. Ulaz je bio slobodan za sve poštovaoce ove vrste umetnosti.