Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Crvena Zvezda pobedila prvog dana na turniru u Bošnjacu

U Bošnjacu je danas uprkos kiši počeo Medjunarodni fudbalski turnir za decu za uzrast od 2005. do 2009. godišta.
Prvog dana nadmetalo se 8 ekipa u kategoriji cicibana 2009. godista. Uprkoš lošim vremenskim uslovima dečaci su pokazali izuzetnu spretnost i borbenost. Prvo mesto u ovoj kategoriji zauzeli su fudbaleri Crvene Zvezde, drugo mesto zauzela je ekipa Sloge iz Leskovca, na trećem mestu se plasirala ekipa FK Jedinstvo iz Bosnjaca, a četvtoplasirana ekipa je škola fudbala Savić Modriča BiH.

Igor Mitić trener u školi fudbala Jedinstvo u Bošnjacu ističe da je zadovoljan igrosm svog tima i da su dečaci uprkos nepovoljnim vremenskim uslovima pokazali izuzetnu spretnost.

„Selekcija FK Jedinstva iz Bošnjaca 2009. godište osvojila je treće mesto u konkurenciji od osam ekipa.
Žestok otpor smo pružili Crvenoj Zvezdi od koje smo izgubili nesrećno u samoj završnici utakmice. Naš golman Luka Cevtković proglašen je za najboljeg golmana prvog dana turnira.“ ističe Mitić.

 

 

Drugog dana turnira sutra od 9.30. nastupaju ekipe 2006.i 2008. godišta. Svoje umeće na terenu pokazaće ekipe Filip Filipović iz Niša, Sloga iz Leskovca, Jablanica iz Medveđe, škola fudbala Savić iz Moidriče i Nogometni klub Gradačac iz Bosne i Hercegovine.