Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Medveđa Vesti

Cvetanović čestitao ubedljivu pobedu na lokalnim izborima u Medveđi listi okupljenoj oko SNS-a

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac, dr Goran Cvetanović, na današnjoj konferenciji održanoj u prostorijama stranke uputio je čestitke povodom ubedljive pobede koju je lista „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Medveđu“ ostvarila na lokalnim izborima u ovoj opštini.

„U ime Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac i svoje ime čestitam kolegama okupljenim na izbornoj listi „Aleksandar Vučić-Zato što volimo Medveđu“ pobedu na lokalnim izborima u Medveđi. Impozantni rezultat od 64,79 % glasova, odnosno 18 od 25 mandata u Skupštini opštine pokazuje da nas građani Medveđe podržavaju na putu sveukupnog razvoja Srbije“ kazao je Cvetanović i dodao:

„Politika koju predsednik Republike Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić vodi ima veliki i pozitivan odjek kako u domaćoj i tako i u svetskoj javnosti. Zato Srpska napredna stranka kontinuirano osvaruje značajne rezultate na izborima u celoj Srbiji. Građani čitave Srbije veruju u ono što radimo, veruju u naš trud, ozbiljnost i odgovornost kojom zajedno sa SPS-om vodimo zemlju. Dokaz je i izlaznost na jučerašnjim izborima gde je od 6606 upisanih birača, izašlo 4466 što iznosi čak 67,61%, a to dokazuje da građani veruju u izbore, a ne u neki bojkot na koji pojedine političke opcije pozivaju.“

„U demokratskom društvu, promene se dešavaju na izborima, samo na izborima i isključivo na izborima. Naši mnogobrojni simpatizeri poštuju borce, čestite ljude koji imaju ideju i cilj. Naš je cilj da podignemo Srbiju, da nastavimo da gradimo na svakom koraku. Narod ne veruje politikantima koji znaju samo za nerad i bojkot, a hteli bi da na silu, bez plana o programa, bez znanja i iskustva, preotmu vlast, i vrate Srbiju na put bezvlašća, ponora i beznađa“ osvrnuo se Cvetanović na bojkot i zahvalio se svim članovima, aktivistima i simpatizerima stranke koji su dali svoj doprinos i na taj način odbranili integritet i suverenitet zemlje i izdejstvovali pobedu i poručio da su žitelji Medveđe doneli pravu odluku odlučivši da podrže listu okupljenu oko Srpske napredne stranke.

Na samom kraju Cvetanović je čestitao svim listama, s obzirom na to da su sve prešle cenzus i pročitao izborne rezultate.

Aleksandar Vučić – Zato što volimo Medveđu – 64,79%, 18 odbornika; Krkobabić PUPS – Medveđa je Srbije – 5,95%, 1 odbornik; SRS dr Vojislav Šešelj – 7,15%, 2 odbornika; Partija za demokratsko delovanje, Fljorim Sahiti – 6,40%, 1 odbornik; Svi za Medveđu, Muharem Saljihu – 9,19%, 2 odbornika; Srpska desnica, Za domaćinsku Medveđu – 6,52%, 1 odbornik.

 

(SNS Leskovac)