Leskovac Vesti

Cvetanović na mitingu u Manojlovcu poručio "Naš cilj u Leksovcu je pobeda sa 70 odsto osvojenih glasova"

Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac organizovao je sinoć predizbornu tribinu u Manojlovcu gde se okupio veliki broj građana kako bi dali podršku kandidaturi Aleksandra Vučia za predsednika Srbije. Ovoj tribini prisustvovali su čelnici i članovi ostalih stranaka koji su podršku dali Aleksandru Vučiću.

„Očekuju nas predsednički izbori, naš premijer je stalno na terenu, razgovara sa ljudima, objašnjava šta smo sve uradili ali i šta još moramo da uradimo. U njegovim govorima ukazuje na teškoće sa kojima se suočavamo i na koje se moramo navići jer su greške iz prošlosti velike i one se moraju ispraviti. Ne obećavaju se ni kule ni gradvi, traži se rad i lično angažovanje za dobrobit našeg naroda a primer za to su i dve mlade osobe koje su nam se večeras predstavile, Saška Jovanović i Emilija Mitić“ – kazao je gradonačelnik Leskovca, dr Goran Cvetanović.

Prisutne je, pored Saške Jovanović i Emilije Mitić, pozdravio i jedan od najuspešnijih poljoprivrednika u tom kraju Tomislav Kostić.

„Žao mi je što nemamo tako velike sale jer je sada mnogo ljudi ostalo napolju, koliko je unutra toliko je i ispred. Danas je u našem gradu bio gospodin Janković i bilo je samo pedesetak ljudi. Juče bio Radulović bilo je trideset ljudi, ni trećinu sale nisu mogli da napune. U subotu dolazi Jeremić u pozorište, koje ima 250 mesta. Nas je ovde deset puta više od broja mesta u pozorištu. Zahvaljumem svim koalicionim partnerima koji su sa nama jer pokazujemo da složni možemo sve da uradimo ako Aleksandar Vučić postane predsednik Srbije. Svi zajedno možemo brže, jače, bolje i zato očekujem i naš je zadatak da Uskrs dočekamo u radosti i sreći a da izbore završimo u prvom krugu već 2. aprila. Naš cilj u Leksovcu je pobeda sa 70 odsto osvojenih glasova „ – poručio je Cvetanović.

(ICJ)