Leskovac Vesti

Cvetanović obišao kompaniju Dit's

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović prisustvovao je  svečanom otvaranju prodajnog objekta  kompanije „Dit’s“ u centru grada, obišao proizvodni pogon ove kompanije u Turekovcu, kao i prodajni salon nameštaja na putu prema naselju Ančiki.

Pre 18 godina smo počeli sa kućnim tekstilom, naglašava vlasnik Slaviša Cvetković, 12 posto bruto prihoda kompanije „Dit’s“prošle godine je ostvareno izvozom a kvalitet je presudan. Imamo ciljnu grupu koja traži kvalitet po pristojnoj ceni. Cvetković je ovom prilikom uputio poziv za saradnju arhitektama na obostrano zadovoljstvo i korist, za nove ideje pretočene u kvalitetan proizvod koji ima svoj plasman.

Porodična kompanija „Dit’s“, vlasnika Slaviše Cvetkovića u julu ove godine obeležava 18 godina poslovanja i upošljava 25 radnika kojima, kako istice vlasnik, plate ne kasne ni dan i svi su osigurani.

Po rečima vlasnika ove kompanije u planu je proširenje kapaciteta i upošljavanje novih radnika a reči hvale imao je za radnike koji su pripadnici romske nacionalnosti.

Lepo je videti kako trud i rad daju svoje rezultate i kako leskovački privrednici šire svoje kapacitete. Slaviša Cvetković je pokazao svoju humanost i društvenu odgovornost i prema gradu donacijom dušeka i posteljina vrednosti preko pola miliona dinara leskovačkoj Opštoj bolnici. Grad Leskovac ima partnerski odnos na obostrano zadovoljstvo i korist sa svojim privrednicima naglasio je gradonačelnik Cvetanović.

Pre 18 godina smo poceli sa kucnim tekstilom naglasava vlasnik Slavisa Cvetkovic, 12 posto bruto prihoda kompanije „Dit’s“ prosle godine je ostvareno izvozom,a kvalitet je presudan. Imamo ciljnu grupu koja trazi kvalitet po pristojnoj ceni. Cvetkovic je ovom prilikom uputio poziv za saradnju arhitektama na obostrano zadovoljstvo i korist, za nove ideje pretocene u kvalitetan proizvod koji ima svoj plasman.