Leskovac Vesti

Cvetanović – "Onima koji su slavili navodni raskol u SNS-u poručujem da su se uzalud radovali"

„Veoma mi je drago što smo još jednom pokazali da su jedinstvo i sloga jači od bilo kakve nezgode. U kratkom vremenskom periodu, zahvaljujući našim članovima i našim prijateljima, uspeli smo da obnovimo prostorije Srpske napredne stranke u Grdelici koje su pretrpele štetu u požaru – rekao je predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu Goran Cvetanović sinoć u Grdelici.

On je, ovom prilikom, istakao da je ponosan na činjenicu da je Gradski odbor SNS-a u prethodnom periodu okupio veliki broj članova koji su prepoznali iskrenost i rešenost ove stranke da od Leskovca napravi bolje mesto za život.

„Danas je Srpska napredna stranka u Leskovcu stranka svih ljudi, i žena i muškaraca, i starijih i mladih, Roma, penzionera, poljoprivrednika, lekara, pravnika… Svih onih koji vole našu državu i naš grad – dodao je Cvetanović.

On se zahvalio svim članovima i simpatizerima stranke na podršci koju su dali u prethodnom periodu.

„Iza nas je put oporavka od stanja koje smo zatekli prilikom preuzimanja odgovornosti za vršenje vlasti, stanja koje je bilo na ivici bankrota, stanja neizvesnosti i beznađa – rekao je Cvetanović.

Posetio je da je Leskovac poslednjih godina postao prepoznatljiv ne po broju neuspešno privatizovanih fabrika, već po tome što lokalno rukovodstvo nastoji da stvori dobar privredni ambijent za investitore. Kao rezultat toga usledila su brojna priznanja: „Kapetan Miša Anastasijević“, „Zlatni ključ“ na Dunavskom biznis forumu, Priznanje Regionalne privredne komore, obnovljeni Sertifikat grada sa povoljnim poslovnim okruženjem.

„Znam da postoje ljudi kojima ta priznanja ne znače ništa, jer se svakodnevno bore da svojoj deci obezbede bolje uslove za život. Želim da i njima poručim da ulažemo velike napore da obezbedimo nova radna mesta, jer znamo da je to jedini način da naša omladina ostane na ovim prostorima, da povećamo natalitet i povratimo poverenje da se ovde može raditi i pristojno živeti od svog rada – rekao je predsednik leskovačkih naprednjaka.

Svima onima koji su prethodnih dana slavili navodni raskol u Srpskoj naprednoj stranci Cvetanović je poručio da su se uzalud radovali, jer su naprednjaci opet pokazali jedinstvo i slogu.

„Na samom kraju želeo bih da se osvrnem na činjenicu da se poslednjih meseci mnogi udružuju kako bi nas porazili. Zaboravljaju da je narod jači od bilo kakvih moćnih pojedinaca, a rezultati našeg poštenog rada efikasniji od bilo kakvog skupo plaćenog marketinga. Pred nama je jedna teška kamanja, ali ja verujem da ujedinjeni sa našim dosadašnjim koalicionim partnerima i svima koji žele normalnu Srbiju možemo doći do najboljih rezultata – rekao je lider naprednjaka u Leskovcu.

„Naša obaveza je da se borimo za Srbiju i Leskovac, da je štitimo zajedno sa vama i da idemo zajedno do još jedne ubedljive pobede – zaključio je Goran Cvetanović, predsednik GrO SNS.

 

(Izvor/SNS)