Leskovac Vesti

Cvetanović ostaje član predsedništva SNS-a

Na četvrtoj Izbornoj skupštini Srpske napredne stranke, koja je održana u subotu, 28. maja, u Sava centru, za predsednika stranke jednoglasno je izabran Aleksandar Vučić, dok je za zamenika predsednika izabrana Jorgovanka Tabaković.

Ovom prilikom izabrano je i novo Predsedništvo SNS u kojem će biti 42 člana, umesto dosadašnjih 30, kao i novi Glavni odbor. Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i nadalje će biti član Predsedništva, dok će narodni poslanici Žarko Bogatinović i Olivera Pešić, kao i načelnik Jablaničkog upravnog okruga Božidar Stojiljković biti članovi Glavnog odbora.

slika 1

Glavni odbor SNS jednoglasno je izabrao četiri potpredsednika stranke – Mariju Obradović, Marka Đurića, Milenka Jovanova i Miloša Vučevića, a preostala dva potpredsednička mesta zauzeće članovi stranke koji se budu istakli svojim rezultatima u narednom periodu. Na mestu predsednika Izvršnog odbora, Radomira Nikolića zameniće dosadašnji predsednik opštine Ub Darko Glišić.

Četvrtoj Izbornoj skupštini, koja je izabrala novo rukovodstvo, prisustvovalo je 3 862 delegata, kaže se u saopštenju GO SNS-a Leskovac.

slika 3