Leskovac Vesti

Cvetanović: "Osvojiti 37 odbornika je impozantan broj"

Aktuelni gradonačelnik Leskovca i predsednik leskovačkih naprednjaka danas je održao konferenciju za medije u prostorijama GO SNS u Lesovcu. Konferneciji su prisustvovali i koalicioni partneri koji su bili na zajedničkoj izbornoj listi.

Goran Cvetanović, koji je i kandidat za gradonačelnika ove koalicije je izrazio veliko zadovoljstvo osvojenim prvim mestom na lokalnim izborima i naglasio:  “Dobar izborni rezultat za nas je dokaz da smo radili odgovorno, savesno i za dobrobit našeg grada. Većina sugrađana je to prepoznala. Ali ovako dobar izborni rezultat još veća je obaveza da nastavimo dalje. Nema odmaranja, nema opuštanja, napravićemo tim sastavljen od najboljih da završimo ono što smo započeli. rekao je Cvetanović. Cvetanović je naglasio da se nada trećem mandatu za gradonačelnika Leskovca i da osvojiti 37 mandata je impozantan broj. Dodao je  da je gradskoj izbornoj komisiji stiglo više prigovora, tako da ovo možda i nije konačan broj mandata naglašava Cvetanović. Napomenuo je da se nada postizbornoj koaliciji sa dosadašnjim partnerima u loakalnoj vlasti.

SNS konferencija 03

U gradsku skupštinu Leskovca kako sada stvari stoje ulaze sledeće stranke: SNS sa  37 mandata, SPS sa 10, Jedinstvena Srbija sa 7, SDS sa 6, Nova Srbija sa 6, DS sa 4, SRS sa 4 mandata i romska stranka „Jedinstvo“ sa 1. mandatom. Skupština ima 75 odbornika.

SNS konferencija 02