Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Vesti

Cvetanović priredio je tradicionalni prijem za predstavnike medija

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović priredio je tradicionalni  prijem za predstavnike medija.

„Grad je sastavljen iz niza segmenata koji kao mozaik čine jednu celinu, a sastavni deo tog mozaika ste i vi predstavnici medija koji ste uz nas kad god je to potrebno, pratite i javnosti prenosite naše aktivnosti i trud koji ulažemo za dobrobit naših sugrađana i našeg grada. Prema mom uverenju i uverenju mojih saradnika 2018. godina je bila uspešna godina, jer smo uspeli da realizujemo mnoge projekte. Pred nama su novi izazovi, nove nade i nova očekivanja, biće to korak bliže svetlijoj budućnosti koji zajedničkim snagama gradimo za našu decu, za našu budućnost“, rekao je  gradonačelnik Leskovca, dr Goran Cvetanović.

Cvetanović se zahvalio svim medijskim kućama na saradnji izrazivši nadu da će se ona nastaviti i u narednom periodu uspešno u jednom objektivnom informisanju svega što se događa kako u gradu tako i u regionu.

Ovo tradicionalno okupljanje gradonačelnik je iskoristio da predstavnicima medija saopšti da će se u 2020. godini iz budžeta za medije izdvajati više nego prošle godine, 30 miliona dinara.

„Na kraju želim da vas pozdravim uz reči neprolaznog Duška Radovića – Da u Novoj godini želite i možete više nego što vam treba, a da sve što vam pretekne podelite sa onima koji ne mogu kao vi, ja Vam u svoje ime i u ime svih saradnika želim mnogo zdravlja, sreće i uspeha uz dolazeće novogodišnje i božićne praznike,” – dodao je gradonačelik na kraju svog obraćanja.