Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Politika Vesti

Dačić boravio u Lebanu, novinari nisu bili pozvani

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić danas je, sa svojim dugogodišnjim koalicionim partnerom i predsednikom Jedinstvene Srbije Draganom Markovićem Palmom, obišao privatno preduzeće u Lebanu, bez medija.

Foto:Socijalistička partija Srbije

Leskovački socijalisti još pre dva dana uputili su poziv svim medijskim kućama, i pozvali novinare i građane na završnu konvenciju, što nije bio slučaj i sa OO Socijalističke partije Srbije u Lebanu. I ovo nije prvi put da lebanski socijalisti bojkotuju lokalne medije a da ih nakon toga prozivaju kako „nisu smeli“ da izveštavaju o njihovim aktivnostima, kojih ruku na srce i nije bilo, bar u ovoj predizbornoj kampanji.

U toku prošle nedelje prvi čovek SPS-a posetio je opštinu Medveđa, kada je novinar Infocentra postavio pitanje Ivici Dačiću, kako komentariše to da neki ljudi iz redova SPS-a u Lebanu uveliko agituju za drugog predsedničkog kandidata, odnosno Zdravka Ponoša, dok sam Dačić poziva građane da na predsedničkim izborima podrže Aleksandra Vučića. Dačića ovo pitanje nije obradovalo, te je rekao da sumnja da je to tačno ali i da će proveriti tu informaciju. Kada su se isključile kamere, obratio se jednom od lebanskih socijalista i rekao „nemoj slučajno da sam čuo da je ovo istina i da stvarno pozivate građane da glasaju za Ponoša a da li je sve to tačno proveriću 30. marta kada budem došao u Lebanu“. 

Nakon Dačićevog odlaska iz Medveđe usledila je vrlo neprijatna situacija, po našeg novinara, i žučna rasprava zbog postavljenog pitanja.

Da li je to možda bio jedan od razloga što naša medijska kuća danas nije imala poziv za Dačićevu posetu u Lebanu ili strah od dodatnih pitanja ostaje nam da saznamo.

Foto: Socijalistička partija Srbije

Ivicu Dačića i Dragana Markovića Palmu, danas je dočekalo, prema našim saznanjima a i fotografijama objavljenima na zvaničnoj Fb stranici Socijalističke partije Srbije, oko 150 građana iz Lebana, Medveđe i Bojnika.

Pozdravivši sve prisutne, Dačić je poručio da 3. aprila na predstojećim parlamentarnim izborima glasaju za Izbornu listu „IVICA DAČIĆ- PREMIJER SRBIJE“ pod brojem 2, kao i da glasaju za zajedničkog kandidata za predsednika Srbije, Aleksandra Vučića pod rednim brojem 6.

Fotografije preuzete sa zvanične Fb stranice Socijalistička partija Srbije

 

infocentarjug.rs

 

 

 

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Komentara: 1

  1. Od ovih Jovica iz Cekavice je muka vise gradjanima iz Lebana i okoline! SPS bi dobio mnogo vise kada bih se otarasio tog zla lebanskog SPS-a? Oni su bez ponosa, dostojanstva, neobrazovani ljudi. Jedan od njih je kupio fakultetsku diplomu na privatnom fakultetu, drugi Dragan zavrsio na jedvite jade visu skolu a potom se preko veze doskolavao? Nafatirali su se samo tako? Pljacka po 5000 eura su uzimali za posao vaspitaca u vrticu!!! Strasno

Komentarisanje je zatvoreno.