Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

Direktor RPK Goran Jović sa saradnicima obišao zavejane porodice na Radan planini i podelio pakete sa namirnicama

Direktor regionalne privredne komore Leskovac, Goran Jović sa svojim saradnicima obišao je danas porodice na Radan planini i tom prilikom uručio pakete pomoći sa osnovnim životnim namirnicama. Jović je sa svojim saradnicima najpre posetio Zoricu Arsić koja živi na Radan planini a koja se kasnije pridružila obilasku ostalih porodica.

    

Nezapamćeni ledeni talas zahvatio je i Radan planinu, polomljeno je i oboreno drveće a meštani ovog mesta veću radost imali su zbog same posete, jer ih kako sami kažu, niko do sada nije posetio a kamoli dopremio namirnice. I u svakoj porodici, koju smo danas obišli zajedno sa direktorom RPK Goranom Jovićem i njegovim saradnicima, isti prizor, srdačna dobrodošlica, radost zbog posete, zahvalnost za paket pomoći i blagoslov jer znaju da nisu sami.

     

 

     

 

     

 

     

 

     

 

     

Privredna komora Srbije donirala je 10 miliona dinara za stanovništvo u opštinama Lebane, Medveđa, Bojnik, Vlasotince i Leskovac, a od dela pomoći obezbeđeno je stotinu paketa namirnica i 40 agregata za struju.

Predsednik Privredne komore Srbije, Marko Čadež posetiće opštinu Lebane u subotu kada će domovima zdravlja Lebane, Bojnik i Medveđa uručiti ključeve za tri terenska vozila kako bi lekarske službe mogle da dospeju do zavejanih sela.

 

infocentarjug.rs