COVID-19 Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Pčinjski okrug Srbija Vesti

Direktor RPKL dodelio priznanja privrednim društvima i institucijama sa područja Pčinjskog okruga

U Sali Načelstva Pčinjskog upravnog okruga u Vranju, dodeljena su priznanja Privredne komore Srbije privrednim društvima i institucijama sa područja Pčinjskog okruga, za angažovanje i izuzetnu saradnju tokom pandemije Kovid – 19.

Direktor Privredne komore Srbije – Regionalne privredne komore Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga, mr Goran Jović kao znak zahvalnosti, za angažovanje tokom vanrednog stanja i pandemije izazvane virusom Covid-19, uručio je priznanja kompanijama: Teklas automotive – Vladičin Han, Jumko Vranje , Simpo Vranje  i Mikromodeli  Vranje. Priznanja za izuzetnu saradnju uručena su i Policijskoj upravi Vranje i Graničnoj policiji – Policijske stanice Preševo.

 

Slađan Disić, predsednik Parlamenta privrednika Regionalne privredne komore i generalni direktor Simpa, kazao je da ne pamti bolju saradnju i koordinaciju između privrednika RPKL i institucija, naglašavajući da ipak nesreće zbližavaju ljude a da je policija bila jedan od ključnih faktora bezbednosti, protoka robe i ljudi.

Iz Regionalne privredne komore Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga naglašena je izuzetna saradnja sa privrednim subjektima, jedinicama lokalne samouprave, kao i policijskim upravama sa područja Jablaničkog i Pčinjskog okruga tokom vanrednog stanja.

 

Foto:RPKL

Info centar juga