Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Direktor Turističke organizacije grada Leskovca Nebojša Kocić dobitnik velikog priznanja „Zlatna amfora“

Direktor Turističke organizacije grada Leskovca Nebojša Kocić dobitnik je velikog priznanja „Zlatna amfora“ za višegodišnji lični doprinos razvoju i afirmaciji turizma Srbije, a nagrada je dodeljena na svečanosti koju je priredio časopis YU Travel u hotelu „Palas“. Ova specijazovana turistička revija već 27 godina dodeljuje priznanja u vidu plakete i statua turističkim organizacijama, agencijama, saobraćajnim preduzećima, restoranima, hotelima i pojedincima, koji su u prethodnoj godini značajno doprineli razvoju i afirmaciji turizma u našoj zemlji, saopštavaju iz Turističke organizacije grada Leskovca.

Nagrade se, ujedno dodeljuju i drugim zemljama za dobru saradnju sa turističkom privredom, a ovogodišnji dobitnici su ambasade  Kube, Alžira i Mađarske. Na istoj svečanosti, etno restoran „Koliba“ iz Leskovca nagrađen je priznanjem za izuzetne rezultate u razvoju i afirmaciji ugostiljstva i turizma Srbije.

Podsetimo da  Turistička organizacija grada Leskovca ovu prestižnu nagradu dobija drugi put za redom. Prethodno je Zlatnom amforom počastvovana za višegodišnji doprinos razvoju i afirmaciji turizma kao i za najuspešniju organizaciju 31. „Roštiljijade“.

Priznanje koje je dodeljeno na izmaku tekuće godine predstavlja dodatan motiv  za još uporniji rad Turističke organizacije,usmeren na razvoj turističkih potencijala i promociju turističkih proizvoda grada Leskovca. 

infocentarjug.rs