Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Do kraja juna Leskovac dobija moderan Akva park

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović je sa svojim saradnicima obišao radove na izgradnji Akva parka na prostoru nekadašnjeg Motela Atina. Vrednost investicije je 2 miliona evra, a završetak radova očekuje se do kraja juna tekuće godine.

„Čitav kompleks sastojaće se iz velikog broja tobogana, velikog bazena sa kafićem, svlačionice i biletarnice, talasnog bazena, restorana, malog bazena sa toboganima za decu, kao i restorana koji će se nalaziti izvan kompleksa. Pored toga očekujemo i drugu fazu koja će obuhvatiti izgradnju hotela u toku naredne godine. Siguran sam da će ovako moderan Akva park biti mesto sastajanja, druženja i zabave kako mlađe populacije, tako i starijih,“ – rekao je gradonačelnik i dodao da će grad Leskovac pored toga što je grad kulture, sporta, roštilja, postati i grad zabave i dobrog provoda.

Vlasnik mlekare Gložane i budućeg Akva parka Dragan Stojanović istakao je da je zadovoljan kako teku radovi, da će budući Akva park biti centar okupljanja ne samo ljudi iz Leskovca, već i iz čitave Srbije, kao i da će u kompleksu uposliti najmanje 50 ljudi.

infocentarjug.rs