Lebane Vesti

Doktorka Aleksandra Jović biće sahranjena u utorak na lebanskom groblju

Vest o iznenadnoj smrti trideset sedmogodišnje doktorke Aleksandre Jović, koja je bila lekar opšte medicine u Hitnoj pomoći lebanskog Doma zdravlja, 4. marta zatekla je i rastužila skoro celu Srbiju.

Doktorka Aleksandra je tog 4. marta radila dnevnu smenu. Nakon dva sata, od početka smene, doktorki je pozlilo, ukazana joj je pomoć a potom prebačena za leskovačku bolnicu, odakle je hitno upućena na Kliniku za anesteziju i reanimaciju u Nišu, gde je i preminula, priča kroz suze jedan od njenih kolega za naš portal, dodajući da su svi u velikom šoku, te da će se tek obdukcijom utvrditi šta je prouzrokovalo iznenadnu smrt mlade doktorke.

Za doktorku Aleksandru Jović kažu da je bila veoma posvećena svom poslu, dobar kolega i iskreni prijatelj, požrtvovana majka, ćerka i sestra za ponos. Volela je sport i bila lekar FK Radan. Radila je u kovid ambulanti kada je bilo najteže tokom epidemije.

Iza nje su ostali maloletna kćerkica, roditelji i sestra sa svojom porodicom. Sahrana će se obaviti u utorak 7. marta u 13 sati na lebanskom groblju.

infocentarjug.rs