Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

Dragan Cvetković imenovan za v.d. direktora Centra za socijalni rad u Lebanu

Na današnjoj sednici Skupštine opštine u Lebanu na mestu v.d. direktora Centru za socijalni rad postavljen je Dragan Cvetković, umesto dosadašnje direktorke Dragane Gocić Vukadinović koja je smenjena, kako je kazao predsednik Skupštine Boban Pejić, uz preporuku resornog ministarstva koje je iznelo mišljenje da su učinjeni znatni propusti u radu.

Boban Pejić, predsednik Skupštine opštine Lebane kazao je na današnjoj sednici da je za imenovanje Dragana Cvetkovića na mestu v.d. direktora stigla i saglasnost Ministarstva za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja te da su se stekli svi uslovi za Cvetkovićevo imenovanje.

Dragan Cvetković osnovnu i srednju školu završio je u Lebanu a 2009. godine diplomirao je na Pravni fakultetu u Novom Sadu, pravosudni ispit položio 2014. godine. Od 2006. do 2013. godine radi u advokatskoj kancelariji a od 2014. do 2016. godine obavljao je funkciju zamenika sekretara Sukupštine opštine Lebane. U periodu od 2012. do 2015. godine bio je predsednik Mesne zajednice Lebane a od 2016. godine radi u advokatskoj kancelariji. Oženjen je i otac je dvoje dece.

 

Foto:Screenshot facebook

 

Info centar juga

 

 

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Komentara: 1

  1. Док је вршио дужност заменика секретара Скупштине општине проневерио је огромна новчана средства и уместо да буде иза решетака он је директор. Све се може у напредној Србији. Ужас и срамота!!

Komentarisanje je zatvoreno.