Bojnik Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Srbija Vesti

Druga sednica Skupštine u Bojniku zakazana za ponedeljak 31. avgust

U Bojniku je za 31. avgust zakazana 2. sednica Skupštine opštine. Sednica će biti održana u sali Ustanove dom kulture „Bojnik“  sa početkom u 10 sati. Na dnevnom redu naći će se Predlog Odluke o potvrđivanju mandata odbornika, Predlog rešenja o  davanju saglasnosti na Prvu izmenu i dopunu programa poslovanja JP za vodosnabdevanje „Brestovac-Bojnik-Doljevac“ sa finansijskim planom za 2020. godinu.

Odbornici će razmatrati i Predlog Odluke o završnom računu budžeta opštine Bojnik za 2019. godinu, kao i Predlog Odluke o rebalansu budžeta opštine Bojnik za 2020. godinu. Dnevni red predviđa i razmatranje Predloga Odluke o usvajanju godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta za teritoriju opštine Bojnik za ovu godinu, kao i Predlog Odluke o usvajanju programa korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine opštine Bojnik za tekuću godinu.

Na drugoj sednici Skupštine opštine Bojnik razmatraće se i Predlog Odluke o volonterskom radu predsednika Skupštine opštine Bojnik i zamenika predsednika Skupštine opštine Bojnik i stalnom radu članova Opštinskog veća opštine, kao i brojna pitanja vezana za funkcionisanje lokalne samouprave među kojima posebno mesto zauzimaju  predlozi odluka koje se odnose na izveštaje o radu obrazovnih, socijalnih i drugih ustanova.

 

Info centar juga