Lebane Vesti

Drugo veče kultrunog leta u Lebanu

U Lebanu je u toku kulturno leto koje je počelo sinoć.

Lebane – Večeras na programu u okviru Kulturnog leta na platou ispred Doma kulture u Lebanu održana su dva koncerta. Od 21 sat nastupio je sastav „Magic stringss“, koji je dobro zagrejao atmosferu.
Potom od 22 sata svirao je bend „Monte carlo“. Veliki broj Lebnačana je i večeras ispunio plato u centru Lebana i ispratio ova dva koncerta.

Kulturno leto 2 002 Kulturno leto 2 001

Snežana Dragović urednica programa u Domu kulture „Radan“ rekla je za naš portal da Lebane živi za ovakve manifestacije i da je očigledno da su se Lebančani uželeli kulturnih događaja. Ona je posebno pohvalila novog vd direktora Marka Todorovića istakavši da je ona lično uvek pomagala mladim ljudima koji znaju šta žele. „Do 28. jula očekuje nas bogat program. Biće tu za svakoga po nešto, naglašava Dragovićeva i dodaje, Lebančane očekuju večeri evergirn, narodne i rok muzike, potom lutkarske predstave, maskenbal, kao i veče Romskog stvaralaštva“.

Snezana Dragovic

Ona je posebno pohvalila napore novog opštinskog rukovodstva na čelu sa predsednikom Zoranom Ilićem, da Lebančanima omogući što bolji život.

Pešačka zona neosvetljena

Lebane u mraku 03 Lebane u mraku 02 Lebane u mraku 01

Jedina zamerka je što je centralna gradska ulica, odnosno pešačka zona, gde se inače i održava program kulturnog leta potpuno neosvetljena.