Jug Srbije Lebane Vesti

Ekipa filma "Zone Zamfirovo 2" sinoć se poklonila lebanskoj publici

Projekcija filma „Zona Zamfirova 2“ održana je sinoć od 18 i 20 sati u Dom kultre „Radan“ u Lebanu. Tražila se i karta više a lebansku publiku na kraju i prve i druge projekcije pozdravili su glumci ovog filma: Milan Vasić, Brankica Sebastijanović, Nikola Stošić, Marija Stokić, Iva Stefanović, Igor Damjanović, Branimir Stošić – Kace, Milan Stojković i reditelj Jug Radivojević.

 

„Deo ekipe je večeras ovde sa vama, ovaj fim je snimljen u 8 gradova na jugu Srbije. Večeras smo u Lebanu da pozdravimo sve vas a i zbog Nikole Stošić koji je dao veliki značaj ovom filmu i zato vas molim, u ima naše filmske ekipe, da Stošića negujete kao glumca, na ovim daskama koje život znače a ova uluga će mu biti jedna velika odskočna daska za sve ono što bi on mogao da uradi u njegovoj karijeri“ – kazao je Jug Radivojević, reditelj filma „Zone Zamfirovo 2“.

Ekipa filma se poklonila i pozdravila publiku, a zauzvrat su dobili gromoglasni aplauz svih prisutnih u lebanskom Domu kulture.

„Ovo je bilo predivno veče, film je odličan, čak su i glumci došli, ne znam šta bih više rekla. Puno mi je srce, pre nekoliko dana smo dobili knjižaru, imali recitatorsko veče, pa veče poezije i tek sada verujem da u Lebanu dolaze bolji dani za sve nas“ – kazala je žena iz publike.

U pauzi između projekcija, u holu Doma kulture, glumci su se slikali sa decom iz publike a slikanje je trajalo više od 30 minuta kako bi ispoštovali sve one koji su strpljivo čekali. Nakon slikanja glumačka ekipa prošetala je do obližnjeg kafića „Tron“ gde su popili kafu i nastavili druženje sa lebanskom publikom.

Film „Zona Zamfirova drugi deo“ beleži rekordnu posećenost širom Srbije i inostranstva, a gledaoce ne prestaje da intrigira čuvena ljubavna priče čorbadžijske ćerke Zone Zamfirove i mladog kujundžije Maneta.

(ICJ)