Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Sijarinska banja Srbija Vesti

Ekipa iz Medveđe na takmičenju Srbija u ritmu Evrope – Deca su pokazala da su timski igrači

Opština Medveđa je, već par godina unazad, uključena u realizaciju projekta „Srbija u ritmu Evrope“. Izvršni direktor “Ritma Evrope”, David Makević se na današnjem medijskom predstavljanju učesnika iz Medveđe, zahvalio predsedniku opštine i celom timu iz Medveđe koji su vodili organizaciju Ritma Evrope, kao i na saradnji koja je ostvarena.

 

 

„Deca su pokazala da su timski igrači i da žele biti u projektu koji ima za cilj podsticanje i razvijanje njihovih talenata, a lokalna samuprava je ta koja je to prepoznala i podržava ih godinama unazad. Iako mala opština, Medveđa je odabrana da bude participent, tj. učesnik u našem takmičenju i kao takvoj, ovom prilikom upućujemo poziv i pozivamo lokalnu samoupravu da i na dalje bude deo sistema vrednosti „Ritma Evrope“. Verujem da će, kao i do sada, naša želja biti dobro prihvaćena, i da će Medveđa podržati mlade, čime šalje jasnu poruku da i male lokalne samouprave imaju sluha za velike projekte okrenute ka budućnosti, tj, ka svojoj deci“- istakao je u svom obraćanju, David Makević, izvršni direktor Ritma Evrope.

Predsednik opštine Medveđa je sa ponosom rekao da su naši predstavnici na takmičenju, kako prošle godine, tako i ove, pokazali kako mala sredina gaji velike talente i da su deca pravi primer dobre promocije mesta odakle potiču. Nadam se, i čvrsto verujem da će ih ovog puta, njihov rad i talenat dovesti do pobede, i da ćemo do godine biti domaćini takmičenja „Srbija u ritmu Evrope“- rekao je Nebojša Arsić, i ujedno pozvao sve ljude, u Medveđi i širom zemlje da podrže naše takmičare i pošalju poruke podrške na broj 1557 za pesmu pod rednim brojem 17, pod kojom nastupaju deca iz Medveđe.

Za kraj se u ime učesnika, zahvalila Katarina Petrović vokal u grupi, najpre predsedniku opštine a potom i organizatoru što su omogućili da i ove godine predstavljaju opštinu Medveđu i budu deo ovog velikog muzičkog festivala. „Nadamo se da ćemo ove godine biti pobednici i da će Medveđa biti domaćin takmičenja. Predstavljamo zemlju Belgiju i želela bih da iskoristim priliku da vas pozovem da nas podržite i glasate za nas“.

Finalni televizijski prenos takmičenja “Srbija u ritmu Evrope” očekuje nas 05. septembra 2021. godine na Prvoj srpskoj televiziji.

 

infocentarjug.rs