Jug Srbije Lebane Vesti

Ekipa "S Tamarom u akciji" renovirala kuću porodici Bogdanović u Grgurovcu

Ekipa „S  Tamarom u akciji“ uselila je juče šestočlanu porodicu Bogdanović iz Grgurovca. Ova odlična i uigrana ekipa uspela je i ovog puta da za samo šest dana, od oronule i stare kuće, napravi bajkoviti porodični kutak. Ovo je drugi put, za nepunih šest meseci, da Tamara gostuje u lebanskoj opštini a kavi su njeni utisci i komentari pogledajte i sami…

Tamara je imala samo reči hvala  za lokalno rukovodstvo, Turističku organizaciju Lebane, KUD „Jablaničko kolo“, i za sve građane a pogotovo za meštane sela Grgurovce.

Ova epizoda biće emitovana 26. maja na kanalu RTS-a od 21 sat.

Obzirom da je porodica Bodanović bila i poslednja u ovom serijalu, juče je snimljena i završna epizoda u Vizitorskom centru „Teodora“ koji se nalazi pored lokaliteta „Caričin grad“ , jednom od najposećenijih ugostiteljskih objekata, gde su se okupile sve porodice sa juga Srbije koje su bile učesnici trećeg ciklusa „S Tamarom u akciji“.

Na jednom mestu našlo se svih dvanaest porodica, celokupna ekipa „S Tamarom u akciji“, predstavnici lokalne samouprave, KUD „Jablaničko kolo“, trubači i svi oni koji su bar delić sebe dali u ovoj humanitarnoj akciji.

(ICJ)