Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Elektrodistribucija u Lebanu ne obaveštava građane o planiranim isključenjima

Veći deo Lebana ostao je danas bez vode ali ne zbog planirane i najavljene restrikcije vode, koja je počela od 19. avgusta, već zbog planiranih a ne najavljenih radova EPS-a na reviziji pravac Šumane – Lipovica. I ovog puta Elektrodistribucija u Lebanu (Pogon Radan) nije se oglasila saopštenjem, putem medija, o planiranim radovima, te su građani opštine Lebane ostali uskraćeni za informaciju o planiranom isključenju električne energije.

Inače, Elektrodistribucija u Leskovcu, putem medija, uredno i redovno obaveštava sve građane o planiranim radovima i isključenjima na teritoriji grada Leskovca što nije slučaj u lebanskom pogonu Radan, koji je zadužen i za poslovnice u Medveđi i Bojniku. Do informacija se jako teško dolazi a na telefon skoro da se nikada niko i ne javlja. Ukoliko vam se i posreći da neko podigne slušalicu, obično radnik obezbeđenja, uputiće vas na sekretaricu koja u većini slučajeva nije obaveštena.

Direktor lebanskog Vodovoda, Miodrag Živković kazao je za infocentarjug.rs da nikakvo obaveštenje o planiranim radovima nije dobio iz lebanske Elektrodistribucije, tako da će građani II, III i V reona danas umesto planiranih 6 sati ostati bez vode 12 sati.

„Da smo dobili obaveštenje od Elektrodistribucije u Lebanu o planiranim radovim našlo bi se neko rešenje, međutim za radove na reviziji saznao sam tek jutros. Radovi EPS-a na reviziji počeli su jutros u 6 a trajaće do 13 sati. Građani II, III i V reona, po današnjem planu za isključenje, ostaće na žalost bez vode ceo dan jer sada nemamo mogućnost za bilo kakvu izmenu ali se iskreno nadam da ćemo u buduće na vreme biti obavešteni o planiranim radovima i isključenjima od strane Elektrodistribucije u Lebanu“ – rekao je Živković.

Redakcija Info centra više puta obratila se pogonu Radan u Lebanu sa molbom za dostavu saopštenja za javnost o planiranim isključenjima, obećanje smo dobili i lično od direktora pogona Radan u Lebanu ali saopštenje nismo.

 

infocentarjug.rs