COVID-19 Društvo Jablanički okrug Lebane Srbija Vesti

Elida Stanojević, nastavnik likovne kulture, pozvala svu decu na zajedničku akciju izrade vizira u kućnim uslovima

Elida Stanojević, nastavnik likovne kulture, lebanske osnovne škole „Radovan Kovačević“ pozvala je svu decu na zajedničku akciju izrade vizira u kućnim uslovima
Naš grad nema fabriku za livenje plastike, ali ima maštovitu decu koja nam virtuelno predlažu način izrade VIZIRA, a njihove ideje su nam dragocene u predstojećim danima. U vreme izolacije i borbe protiv COVID-a 19, svako od nas ima svog volontera, prodavačicu, šalterskog radnika, poštara, farmaceutskog, zdravstvenog radnika. Svi ti ljudi nas spajaju i tu su za sve nas. Štiteći njih, zaštitićemo i sebe. Zato deco, roditelji, bake, deke, grade moj, bacimo se na zajedničku akciju izrade vizira u kućnim uslovima, jer svi najavljuju još teže dane i nedelje pred nama. Ako nemate mašine za šivenje, poslužiće igla i konac, lepak, spajalica, heftalica i sve ono što mislite da može koristiti našem zajedničkom poslu“- poručuje Stanojevićeva.
Kako izgleda izrada VIZIRA možete pogledati na ovom linku
„Nadamo se da ćemo ovom akcijom pokrenuti sve privatne radionice i firme koje se bave sličnim delatnostima“ – kazala je Elida Stanojević, nastavnik likovne kulture, lebanske osnovne škole „Radovan Kovačević“.
Info centar juga