Hronika Jug Srbije Pčinjski okrug Vesti Vranje

Fizički napao taksistu, taksista zadobio teške telesne povrede

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su V. A. (1995) i T. Ć.(1983) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje.

Sumnja se da je, u noći između 25. i 26. februara ove godine, u Vranju, V. A. nakon vožnje, fizički napao četrdesetsedmogodišnjeg taksistu, koji je zaustavio vozilo ispred jednog taksi dispečarskog centra. Taksista je, kako se sumnja, pobegao u centar, ali osumnjičeni, koji su bili zajedno u vozilu, krenuli su za njim i V. A. ga je ponovo napao, udarivši ga više puta u glavu. Takođe, oni se terete da su gurali i uznemiravali dvoje zaposlenih u centru, tridesetdevetogodišnju ženu i tridesetjednogodišnjeg muškarca.

Sumnja se da su oni, potom, ispred centra sreli četrdesetdevetogodišnjeg taksistu, koga je V. A. najpre verbalno napao i gurao, a potom su obojica osumnjičenih krenuli za njim, jureći ga. Prilikom bežanja i preskakanja ograde taksista je zadobio teške telesne povrede.

Osumnjičenima je, po nalogu zamenika osnovnog javnog tužioca u Vranju, određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni tužilaštvu.