Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Sijarinska banja Vesti

Glasajte i pomozite osnovnoj školi u Sijarinskoj banji da dobije informatički kabinet

Telekom Srbija i ove godine poklanja 20 kabineta za informatiku školama iz četiri oblasti u Srbiji koje budu ostvarile najveći broj glasova.
Ova akcija se održava drugu godinu zaredom i opremu za informatički kabinet dobiće po pet najbolje rangiranih škola iz oblasti Sever, Beograd, Istok i Jugozapad. Glasanje je počelo 22. maja i trajaće do kraja meseca, tačnije do 31. maja u podne, kada će se znati koje škole su osvojile najveći broj glasova.
U oblasti Jugoistok takmiči se osnovna škola iz Sijarisnke banje. Da biste pomogli osnovnoj školi “Sijarinska banja” da dobije informatički kabinet potrebno je da lajkujete Fejsbuk stranicu MTS-a (klikni ovde), a zatim i da glasate na OVOM LINKU. Glasa se za po jednu školu iz svake od četiri oblasti i moguće je glasati samo jednom dnevno, a kada prođe 24 časa, može ponovo da se pristupi aplikaciji i glasa.
Ova akcija sprovodi se u okviru projekta “Stvaramo znanje”, koji je pokrenut prošle godine povodom 20 godina postojanja kompanije “Telekom Srbija”. Projekat je kompaniji doneo Svetosavsku nagradu za izuzetan doprinos i kontinuirano ulaganje na polju obrazovanja.