Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Goca Tržan nastupila treće večeri na 32. Roštiljijadi u Leskovcu

Treće veče leskovačke 32. Roštiljijade, bilo je znaku koncerta pop zvezde Gordane Goce Tržan.

Pre početka koncerta, Goca Tržan je ugošćena u kabinetu gradonačelnika Leskovca, a nakon toga se u Svečanoj sali grada, zahvalila na divnom dočeku.

„Ja nisam prvi put u Leskovcu, a ni na Roštiljijadi. Bila sam pre jedno 12 ili 13 godina, i dobro znam kakvi ste domaćini. Ovde imam i prijatelje kod kojih rado dolazim. Leskovac kao grad je mene ugostio nebrojeno puta. Odavde uvek odlazim punog stomaka i uživam u svim vašim đakonijama – kazala je Goca Tržan.

Zamenica gradonačelnika Leskovca Lidija Dimitrijević pozdravila je gošću u ime gradonačelnika  Goran Cvetanović i poželela dobrodošlicu u Leskovac.

„U ponedeljak se u Leskovcu odigrao pravi spektakl. Otvaranje 32. Roštiljijade svojim koncertom uveličala je Jelena Karleuša. Nastavili smo fantastičnom koncertom Jelene Rozge koja je osvojila srca svih Leskovčana.

Sigurna sam da ćemo večeras nastaviti u istom duhu i uživati u notama jedne od najpopularnijih pop pevačica, gospođe Gordane Goce Tržan. Drago mi je što ćete 32. Roštiljijadu uveličati svojim koncertom i zadovoljiti ukus brojne publike koja vas sa nestrpljenjem očekuje na bini“.