Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Gradonačelnik Cvetanović održao sastanak sa predstavnicima Arkus lige

Gradonačelnik Leskovca dr sci. med. Goran Cvetanović je danas u svom kabinetu održao radni sastanak sa predstavnicima Asocijacije rukometnih klubova Super lige kojoj je Rukometni savez Srbije poverio vođenje Arkus lige.

Pored direktora asocijacije Milorada Šolevića, sekretara Vladimira Kneževića i marketing menadžera Dušana Živkovića, sastanku su prisustvovali i predsednik Rukometnog kluba Dubočica 54 Srbislav Nešić, sportski direktor i kapiten tima Marinković Aleksandar kao i Andrija Atanasković, igrač leskovačkog kluba i pomoćnik gradonačelnika. S obzirom na zavidnu rukometnu tradiciju grada Leskovca, ali i veliki uspeh domaćeg rukometnog tima, predstavnici Arkus lige su gradu ponudili da se naredni državni kup Final Four organizuje u našem gradu. Tim povodom je menadžment nakon sastanka obišao novoizgrađenu halu Partizan kako bi se utvrdilo da li ista ispunjava standarde najviše rukometne lige Srbije.

Ustanovljeno je da će se pored Sportsko rekreacionog centra Dubočica, gde se trenutno održavaju rukometne utakmice, u sledećoj sezoni mečevi igrati i u pomenutoj modernoj hali u koju je investirano 70 miliona dinara.

infocentarjug.rs